100.Yıl İlkokulu

Vizyon: Günümüz bilimsel ve teknolojik esaslarına uygun olarak düşünen, yenilikçi, sürekli olarak gelişmeye ve öğrenmeye açık, eğitim-öğretimin önemini ve değerini kavramış, nitelikli, çalışmayı seven, ülkesine ve çevresine faydalı, sağduyu sahibi öğrenciler yetiştirip, günümüz çağdaş okullarına örnek teşkil edecek; sosyal, demokratik, laik toplumun bir parçasını oluşturmak istiyoruz.

Misyon: Türk Milli eğitiminin genel amaçları doğrultusunda; kendine güvenen, bağımsız ve etkili çalışan, okulu ve dersleri hayatın bir parçası olarak gören, her gün daha iyiye gitmek ve başarılı olmak için çaba sarf eden, günümüz teknolojisini kullanan ve bilimsel düşünme gücünü kazanmış öğrenciler yetiştirmek ve ilçemizin başarısında öncü olmak için varız.

Başarılar: BESLENME DOSTU OKUL- OKULUM TEMİZ BELGESİ-BEYAZ BAYRAK PROJESİ- YEŞİL KARNE BERATI- eTwinning BAŞARI BELGESİ

Saatler: 09.00-15.00
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: e-Güvenlik
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: e-Twinning
Diğer Hususlar: Kütüphane Kitap Sayısı:2870 dir.

Telefon - 0224 7730082

WEB - https://100yililk.meb.k12.tr

Adres - 100.Yıl Mahallesi Filiz Sokak No1 Yenişehir/BURSA

Yerleşim Yeri - İlçe Merkezi

Adres - 100.Yıl Mahallesi Filiz Sokak No1 Yenişehir/BURSA

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 50 KM.